Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. prosince 2017 14:55
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Panic založil sbírku, aby se mohl vydat na sex ostrov do Karibiku. Vysbíral skoro 5 000 dolarů

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Finanční sbírka, jaká tu ještě nebyla.

Mnoho mladých mužů ještě nikdy v životě nemělo sex, ale jen málo z nich je šikovných natolik, že dokáží přimět veřejnost, aby se jim na první sexuální zážitek v životě poskládala. Mladý muž vystupující jen pod jménem Brian zpozoroval v posledních týdnech několik článků o divokém výletu na sexuální ostrov, o kterém jsme mimochodem psali i my, a napadlo ho, že by to mohla být perfektní příležitost, jak konečně zažít intimní chvíle se ženami.

Jako panic si proto na internetu založil finanční sbírku s cílem vysbírat 5 tisíc dolarů potřebných k zaplacení výletu, který musel být dokonce přesunut z Kolumbie do Karibiku, protože místní úřady v Kolumbii nebyly z nápadu uspořádat koncept sexuálního ostrova úplně nadšené. Brian ve své sbírce všem vysvětluje, že ještě nikdy neměl skutečnou přítelkyni, a i když už vícekrát navázal vztah prostřednictvím internetu, nakonec vždy napsal něco, co ženu na druhé straně displeje odradilo a on zůstal naprázdno. Naštěstí se veřejnosti jeho prosba zalíbila natolik, že se mu už téměř na první sexuální zážitek složila, avšak při vstupu na stránku se sbírkou si dávej pozor, protože tvůj prohlížeč tě bude zřejmě upozorňovat na nebezpečí.

I když se na internetu objevily i hlasy, které se obávají toho, zda je pro Briana dobrý nápad odejít do Karibiku, aby si tam poprvé užil sex, když si může zaplatit lehkou ženu přímo ve svém městě, on je cílevědomý a vypadá to tak, že vybrané peníze by skutečně mohl použít na to, po čem tak dlouho touží.

Domů
Sdílet
Diskuse