Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. prosince 2017 13:06
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Švédský raper Yung Lean přinesl do pražské Lucerny show, na kterou se nezapomíná (Fotoreport)

REFRESHER
Uložit Uložené

Přibližně před týdnem přinesl Yung Lean do českého hlavního města živou prezentaci svého nejnovějšího alba Stranger.

Ještě v uplynulém týdnu jsme avizovali, že se v Praze chystá obrovské vystoupení známého rapera jménem Yung Lean, který se do povědomí širokého publika stihl dostat ještě předtím, než vůbec dovršil dospělosti. Pro mladého Švéda nešlo o první návštěvu české metropole, avšak tentokrát se rozhodl vystoupit v podstatně větších prostorách, konkrétně ve Velkém sále v Lucerně.

Praha zažila fascinující prezentaci nového alba Stranger i mnoha oblíbených starších hitů, a i když jsme původně při náročnosti skladeb očekávali, že si možná Yung Lean pomůže playbackem, opak byl pravdou. Za přibližně 80 minut živého přednesu tento interpret ukázal, jak se to má dělat.

My jsme již tradičně byli u toho a přinášíme vám i fotoreport, avšak stále platí, že nenapodobitelnou atmosféru vám dokážeme prostřednictvím fotek zprostředkovat jen velmi těžko. Pochválit musíme i samotnou organizaci a také skutečnost, že za cenu lístku jsme dostali nejen kus hudebního umění, ale také doprovodnou světelnou show, která kvalitu celého vystoupení ještě zdůraznila.

O fotografie se postaral Filip Poreba

Domů
Sdílet
Diskuse