Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. prosince 2017 8:52
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Death Stranding přichází s novým děsivým trailerem. Jedna z nejočekávanějších her by mohla vyjít už příští rok

TECH
Uložit Uložené

Death Stranding se konečně hlásí s novými ukázkami. Ty ti možná naženou husí kůži.

Při příležitosti letošního ročníku každoroční show The Game Awards jsme se dočkali celé řady nových informací a ukázek z očekávaných her, přičemž slovo dostal i mysteriózní Death Stranding, nejnovější projekt japonského designéra, scénáristy a producenta Hidea Kodžimy. A jak si níže můžete všimnout, otec série Metal Gear materiálem rozhodně nešetřil, pro natěšené fanoušky si totiž připravil více než 8 minut dlouhý trailer.

Ve videu opět vystupuje slavný herec Norman Reedus, který se společně s dalšími postavami ocitne v obklopení černé olejovité hmoty a snaží se zachránit si život před tajuplnou, zlou entitou, která je s ní nějakým způsobem spojená. Objeví se i novorozeně, které jsme mohli spatřit už i v předešlých trailerech, ve hře tak bude tento motiv zřejmě hrát důležitou roli. Celkové vyznění traileru je téměř hororové a samozřejmě nechybí ani hutná porce tajemna.

Datum vydání zatím bohužel odhaleno nebylo, objevily se však spekulace, podle kterých by Death Stranding mohl spatřit světlo světa již v průběhu příštího roku. Na oficiální informace si ale budeme muset ještě počkat. Jisté je to, že hra se objeví na PS4 a zároveň by měla vyjít i na PC. Těšíte se?

Domů
Sdílet
Diskuse