Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. prosince 2017 12:30
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Ruského syntholového maniaka možná čeká amputace rukou či paralýza. Doktoři ho upozorňují na nebezpečí, ale on si olej píchá dál

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Kirill chce pokračovat ve své cestě za 1 milionem followerů na Instagramu.

Na začátku listopadu se ve světových médiích objevil mladý Rus Kirill Těrešin a svým vzhledem lidi obecně bavil nebo odpuzoval. Mladík samozřejmě podlehl tlaku společnosti, a i když nikdy neměl obrovské bicepsy, najednou po nich začal toužit a místo toho, aby je šel vybudovat do posilovny, jednoduše si doma namíchal potenciálně smrtelný koktejl. Jeho problém spočívá v tom, že Kirill chtěl k budování falešných svalů ještě ušetřit, a tak si odmítl sehnat skutečný synthol, který by ho v potřebném množství stál možná i více než 100 tisíc korun, a raději si vyhledal návod na výrobu a vše si namíchal doma. Do svých masivních rukou proto investoval jen něco přes tisícovku, a i když je aplikování amatérský vyrobených chemikálií do svého těla ještě nebezpečnější, on se podle vlastních slov cítil dobře a jeho tělo si na olej rychle zvyklo.

Naneštěstí, někteří lékaři vyjádřili znepokojení nad tím, co se sebou Kirill udělal. Doktor Evgene Lilin ruskému mladíkovi předpovídá rovnou amputaci obou rukou, protože jednoho dne se v jeho tkáni pod působením oleje zaručeně objeví vředy, po nichž bude následovat zánět a klidně kvůli nim může přijít i infarkt. Látku, kterou si Kirill do svých svalů aplikoval, z nich tak snadno neodstraní a v tkáni zůstane uložena pravděpodobně dalších pět až sedm let, přičemž tolik by trvalo jejich odbourávání v případě, že by Kirill přestal se vstřikováním oleje nyní, avšak on v něm i nadále pokračuje.

V jeho svalech se již nyní nachází patologicky transformovaná tkáň, kterou nelze odstranit a právě z ní vzniknou vředy. Většinou skládají z oleje nebo krve a vysvětlují rozsáhlý otok na obou rukách. Navzdory všem upozorněním vzal svou cestu za slávou díky napuchlým bicepsům Kirill příliš vážně a inspirovalo ho i to, že by rád nasbíral milion fanoušků na Instagramu. Nejraději by si v budoucnu vyzkoušel i pornografický průmysl, ale sám za pár měsíců či let uvidí, zda si výrobou vlastního syntholu jen nepokazil život.

Domů
Sdílet
Diskuse