Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. prosince 2017 10:47
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Eminem se po dlouhých 4 letech opět vydává na koncertní turné! Legendární raper vyslyšel s příchodem nového alba prosby fanoušků

HUDBA EMINEM
Uložit Uložené

Americký raper přináší po novém albu i koncertní šňůru.

Delší čas zůstával Eminem v pozadí a pasivitě, aby se před pár týdny opět probudil ze spánku a ve velkolepém stylu se vrátil na scénu. Momentálně legendární americký raper nejenže vydává nové album, ale jeho agentka Cara Lewis konečně pro portál Pollstar potvrdila informace, na které všichni fanoušci tak dlouho čekali. Už příští rok se Slim Shady vydá zpět do ulic na nejnovější koncertní turné, ale i když miliony fanoušků potěšil, na druhé straně přinesl na jejich tváře i smutek. Eminem zatím plánuje koncerty výlučně ve Spojených státech amerických, což je sice pochopitelné, avšak fanoušci ze Spojeného království a mnoha dalších evropských zemí si v koutku duše přáli, že zavítá i na starý kontinent, kde už dlouho nekoncertoval.

Nadcházející turné bude přitom první koncertní šňůrou po dlouhých čtyřech letech, takže fanoušci se mají na co těšit. Eminem určitě během svých show nepohrdne skladbami z nového alba, ale zaručeně dostane publikum do varu legendárními písněmi jako Stan a mnoha dalšími, a tak budou snad spokojeni všichni. Žádné bližší informace o místech konání koncertů ani konkrétních termínech zveřejněny nebyly, protože se na nich momentálně stále pracuje, ale určitě můžeme očekávat velkolepé prostory, protože Eminem je značka, která by vyprodala prakticky cokoli.

Doporučeno
Divoký gangster, který beefuje s Eminemem, nebo střízlík s růžovou kytarou? Zjisti, kým je Machine Gun Kelly Divoký gangster, který beefuje s Eminemem, nebo střízlík s růžovou kytarou? Zjisti, kým je Machine Gun Kelly 9. června 2023 8:30


Domů
Sdílet
Diskuse