Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. prosince 2017 9:31
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Nejlepší místo v letadle všech dob? Casey Neistat si vyzkoušel první třídu v Emirates a chvílemi dokonce ztrácel řeč

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Casey se občas musel smát z toho, co všechno měl k dispozici.

Již několik let je Casey Neistat  jednou z nejprominentnějších osobností na YouTube, kam nejenže přidává denní vlog, ale v rámci své kariéry pravidelně recenzuje různé elektronické hračky či dokonce sedadla v letadlech. Casey velmi často cestuje, přičemž díky nacestovaným kilometrům získává množství bonusových bodů, které se dají vyměnit i za lístek do první třídy namísto té ekonomické.

Americký tvůrce velmi rád recenzuje první třídu v letadlech, protože letecké společnosti jsou na dlouhých letech schopné posouvat úroveň bleskovou rychlostí, a tak má za sebou již prémiové výlety v letadlech od Qatar Airways, Etihad nebo Lufthansa, což značí, že mu zkušenosti s luxusnějším cestováním nechybí a dokáže objektivně zhodnotit to, co jednotlivé společnosti nabízejí. Jeho nejnovější zkušenost však pochází z paluby Emirates, kde si vyzkoušel novou první třídu a v některých momentech skutečně ztrácel slova, protože v jednu chvíli rovně vzal svůj dron a začal s ním létat po své kabině v první třídě, což by ti zřejmě mohlo naznačit, kolik prostoru měl k dispozici.

Domů
Sdílet
Diskuse