Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. prosince 2017 18:44
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Muž kolegům na vánoční párty naservíroval dort plněný amfetaminem. Zdrogované lidi museli hospitalizovat

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Vánoční večírek, na který nikdo jen tak nezapomene.

Na Novém Zélandu očividně povýšili vánoční večírky na lepší úroveň, protože policisté u Aucklandu museli nedávno řešit zvláštní případ. Rodney, 58letý nenápadný muž, si pro své kolegy na vánoční párty připravil speciální dort, do kterého nezapomněl kromě chutné náplně přidat i trošku amfetaminu, a tak způsobil rovnou 10 svým kolegům hospitalizaci. Do kanceláře v Glenfieldu museli přijet záchranáři, kteří velmi rychle zjistili, že společným původcem nepříjemností je zřejmě dort, který každý z 10 pracovníků snědl, a tak se o něm dozvěděli i policisté.

Krátké vyšetřování odhalilo nejen to, že muž skutečně ozvláštnil vánoční dort látkou, která je pravděpodobně amfetamin, ale po prohlídce jeho domu našli policisté i množství marihuany či zbraně, na které samozřejmě neměl žádné povolení. Rodney nyní musí čelit několika obviněním a už 18. ledna se postaví před místní soud, přičemž zřejmě nevyvázne jen s podmíněným trestem. Naštěstí už bylo 8 z 10 kolegů z nemocnice propuštěno poté, co látka přestala účinkovat, ale na letošní vánoční večírek určitě tak brzy nezapomenou.


Domů
Sdílet
Diskuse