Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
17. prosince 2017 22:38
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Muž přišel o výhru v soutěži i přesto, že měl odpověď napsanou na tričku. Možnost Kapitán Amerika nakonec nezvolil

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Alberto na svoji hloupost jen tak nezapomene.

V běžných fast-fashion obchodech s oblečením, které najdeš v každém nákupním centru, najdeš i kousky s jasnými referencemi na popkulturu. Ať už jde o rap, zpěv nebo filmový a seriálový průmysl, lidé podobné oblečení rádi nosí a vyjadřují tak podporu i samotné značce. Samozřejmě, máme tu i případy lidí, kteří ještě před pár měsíci nosili oblečení metalových kapel jen proto, že to byl trend, ale tak či onak, značky se na látku dostávají opravdu velmi jednoduše. Zmíněná skupina lidí je však příkladem toho, že někdy vůbec netušíme, co máme na tričku a Alberto si přesně tím přešel na vlastní kůži.

Ten se ocitl v španělské vědomostní soutěži Ahora Caigo (Nyní padám) a na otázku „Kým je Steve Rogers v Avengers?“ s možnostmi doktor, titul sir nebo kapitán bez rozmýšlení zvolil první možnost. Brzy si však uvědomil svůj omyl a moderátor mu pohotově vmetl do tváře, že jeho odpověď se nachází přímo v nápisu na jeho tričku. Z nešťastného soutěžícího si střílí už i internet a vypadá to tak, že na svou chybu jen tak brzy nezapomene.


Domů
Sdílet
Diskuse