Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. prosince 2017 14:18
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Kráska Alexis Ren cvičí zadek v nové části vzrušujícího adventního kalendáře. Americká modelka se nemá za co stydět

REFRESHER
Uložit Uložené

Nejde sice o cviky, kterými bychom se zrovna mohli inspirovat, ale na Alexis se dívá výborně.

Magazín LOVE si i v roce 2017 připravil pro své fanoušky pořádnou dávku odhalených ženských těl v rámci série LOVE Advent. V pomyslném adventním kalendáři se již objevila známá jména jako Gigi Hadid, Kendall Jenner či Emily Ratajkowski a nejnovějším přírůstkem na 17. den posledního měsíce v roce se stala krásná Američanka Alexis Ren, kterou svět poznal před pár lety jako přítelkyni Jaye Alvarreze. Alexis byla už v té době úspěšnou modelkou, ale přítomnost ve videích, která neustále sledovaly miliony lidí, ji posunula ještě o úroveň výš, a tak není divu, že v současnosti má své místo u nejznámějších modelek na světě.

V tomto případě si Alexis oblékla vyzývavé vánoční spodní prádlo a ve videu trvajícím pouhých 75 sekund předvedla všem divákům svou velmi efektivní a zejména zrychlenou rutinu z posilovny, v rámci níž se zaměřila na svůj zadek. Samozřejmě, všem bylo od začátku jasné, že video nebude mít s profesionálním cvičením nic společného, ale je pravdou, že sledovat Alexis s činkami v rukou ve spodním prádle, které více odhaluje, než zahaluje, to vůbec není na škodu.

Domů
Sdílet
Diskuse