Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. prosince 2017 15:34
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Už v květnu se na Prahu přiřítí světová jména elektronické hudby. UP Festival nabídne 50 umělců, 4 stage a 72 hodin nonstop zábavy

HUDBA HUDBA
Uložit Uložené

Prague’s Underground Music Festival se blíží. Budeš při tom?

Blíží se rok 2018, rok zcela nový a rok nového hudebního hnutí, jaké tu zatím ještě nebylo. První ročník festivalu UP – Prague’s Underground Music Festival, si dal za cíl posunout už tak dost bohatou uměleckou kulturu do naprosto nových sfér. A že to vypadá velmi nadějně, dokazuje i seznam účinkujících, kterých organizátoři slibují více než padesát.

Na UP Festivalu vystoupí nejen ostřílený Ricardo Villalobos, Sonja Moonear nebo Magda, ale i Ion Ludwig, Barac či Luigi Tozzi jako support. Line-up pak doplňují tuzemští umělci jako je Oliver Torr, Fatty M, Schwa a Bruno Curtis. Na fanoušky elektronické hudby tedy čeká velká porce kvalitní underground produkce žánrů techno, house a minimal. Festival slibuje 72 hodin nonstop trvající zábavy na jednom velmi významném pražském místě – Výstavišti Holešovice a potrvá od 11. do 13. května 2018.

Už v květnu se na Prahu přiřítí světová jména elektronické hudby. UP Festival nabídne 50 umělců, 4 stage a 72 hodin nonstop zábavy

Jak slibují organizátoři, hlavním cílem je vytvořit nové hudební hnutí v zemi, ve které se ze spící scény stala rychle se vyvíjející, čímž se Česká republika zařadí na evropskou festivalovou mapu jednou provždy. A ty můžeš být tohoto movementu součástí! Přijď zapomenout na okolní svět a ztratit se v záři světel a decibelech hudby! 

Line-up

Ricardo Villalobos
Magda
Sonja Moonear
Ion Ludwig
Barac
Luigi Tozzi
Nils Weimann
Fatty M
dj Schwa
em ju es aj si
Bruno Curtis

...a další

Kde sehnat vstupenky?

První šance pro ty nejrychlejší šťastlivce ulovit třídenní festivalový vstup za 600 korun už je pryč. Proto neváhej, naplánuj si jarní program včas a nakupuj v první vlně za 800 Kč (30 EUR). S každou další vlnou je zároveň oznámena další vlna vystupujících interpretů.


3denní Festival Pass 1. vlna – 800 Kč / 30 EUR 
3denní Festival Pass 2. vlna – 1200 Kč / 45 EUR
3denní Festival Pass 3. vlna – 1500 Kč / 55 EUR

UP Festival 2018

11.–13. května 2018

Výstaviště Praha Holešovice

U výstaviště 67, Praha 7, 17000

Aktuální informace najdeš na oficiálních facebookových stránkách, sleduj také Facebook událost a v neposlední řadě i webové stránky UP Festivalu.

Domů
Sdílet
Diskuse