Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. prosince 2017 13:14
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Muž si v Praze půjčil luxusní ferrari za šest milionů korun a už ho nevrátil. Hledá ho policie

ZAJÍMAVOSTI FERRARI
Uložit Uložené

Půjčil si auto za šest milionů, pak se po něm slehla zem.

Zapůjčené auto značky Ferrari se muži zřejmě zalíbilo natolik, že se rozhodl si jej už nechat. Luxusní sportovní vůz v hodnotě kolem šesti milionů korun si objednal minulý týden v úterý do Dolních Chaber na severu Prahy, ve smluvený čas už jej ale nevrátil. Teď po něm pátrá policie.

„Muž zaplatil za půjčení Ferrari 488-GTB-S-142 zálohu 250 tisíc, pak už se ale půjčovně neozval,“ řekl pro Radiožurnál, který o případu informoval, mluvčí pražské policie Tomáš Hulan s tím, že v minulosti si dotyčný automobil zapůjčil již několikrát, tudíž zaměstnanci půjčovny neměli důvod pojmout podezření na cokoliv nekalého.

Kriminalisté, kteří případ prověřují, hledaného muže podezírají z podvodu a v případě viny mu hrozí trest odnětí svobody až na deset let

Policisté na svých webových stránkách zveřejnili mužovu fotografii a prosí každého, kdo jej pozná, aby poskytli informace ohledně jeho totožnosti, pohybu či místě pobytu vyšetřovatelům prostřednictvím linky tísňového volání 158.

Ferrari 488-GTB

Muž si v Praze půjčil luxusní ferrari za šest milionů korun a už ho nevrátil. Hledá ho policie
Zdroj: commons.wikimedia.org
Domů
Sdílet
Diskuse