Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. prosince 2017 20:42
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Přízemní sídlo s bazénem a obrovskou zahradou za více než 20 milionů korun s výhledem na okolí Mladé Boleslavi

KULTURA
Uložit Uložené

Další bydlení z našich končin, jehož vzhled a cenovka nás posadily hluboko do sedaček.

Architektura a design jsou součástí našich životů již od nepaměti, a tak nás těší, že vám na pravidelné bázi přinášíme články o zajímavých bydleníchČeska i Slovenska. Dnešní den nebude výjimkou a opět si díky popisu a sérii záběrů představíme nemovitost, kterou by neodmítl nikdo z nás.

Jen málokdy se vydáme mimo hranice hlavního města, a o to více nás těší dnešní lokace a také samotný dům, jehož cena se zastavila na cifře 20 700 000 korun, což je pro většinu z nás jen těžko představitelná hromádka peněz. Konkrétně navštívíme obec s názvem Bradlec patřící pod Mladou Boleslav, kde se tyčí rodinné hnízdečko s výměrou 298 metrů čtverečních a interiérem v moderním hávu. Hlavní dominantou je především černá a množství odstínů šedé, ke kterým designéři vytvořili výrazné kontrasty v podobě použití červené na vice kusech nábytku, respektive doplňcích. Kombinace, která je již sice poměrně zaběhnutá, ale stále se těší oblibě a nám nepřekáží. Ještě před zmíněnými snímky tu máme pár slov přímo z inzerátu a v případě zájmu můžete navštívit tento link.

Nízkoenergetický rodinný dům s moderními technologiemi, venkovním bazénem, garáží pro dvě auta, saunou a krásnou funkční zahradou se nachází v klidné rezidenční lokalitě nedaleko řeky Jizery.“

Více podobných nemovitostí najdete na stránce realitní kanceláře Svoboda & Williams.

Domů
Sdílet
Diskuse