Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. prosince 2017 10:11
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ego je obyčajný chalan z Piešťan, ktorého denne posielali vieš kam. Vychutnaj si nový videoklip z jeho debutového albumu

HUDBA
Uložit Uložené

Člen Kontrafaktu vydáva tento týždeň svoje prvé sólo Precedens a s ním aj zopár videoklipov.

Ešte pár dní pred tým, ako mal Ego oficiálne vydať svoj prvý sólový album, sme asi vlastne ani vôbec nemohli byť istí, s čím vlastne príde. Každému fanúšikovi je jasné, že tretina Kontrafaktu veľmi rada experimentuje a niektorí sa možno báli, že práve táto záľuba sa mu môže stať osudnou. Dnes, keď je už Precedens vonku, môžeme konštatovať, že Ego v žiadnom prípadne nesklamal, no recenzovať budeme až o pár dní. 

Teraz je čas predstaviť si nový videoklip, pričom tentokrát ide o skladbu V meste snov, kde doplnil hudobnú produkciu MadSkill z Chop Down Records. Ten nám už za posledné týždne opakovane dokázal, že je multitalentovaný čávo a inak tomu nie je ani v tomto prípade. Vo videoklipe sa okrem hlavného aktéra objavuje aj Ektor a Lvcas Dope, ktorí nedokázali odolať tanečnej atmosfére. A tu je výsledok. 

Domů
Sdílet
Diskuse