Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. prosince 2017 19:21
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Mexický youtuber se vysmál šéfovi kartelu, za pár dní ho našli zastřeleného. Po 15 kulkách neměl šanci přežít

ZAJÍMAVOSTI MEXIKO YOUTUBE
Uložit Uložené

Kariéra mladého internetového tvůrce skončila tragicky.

Bezpečnostní situace se v jednotlivých zemích světa výrazně liší, a tak si v některých oblastech musíme dávat větší pozor. Na své nepromyšlené vyjádření doplatil pouze 17letý internetový tvůrce Juan Luis Lagunas Rosales z dalekého Mexika, který si nedával servítky a nedávno urazil přímo šéfa místního drogového kartelu. El Mencho, jak se Nemesiovi Oseguera Cervantesovi přezdívá, šéfuje kartelu s názvem Cártel de Jalisco Nueva Generació, a i když se svou velikostí nemůže tak docela srovnávat s největšími organizovanými zločineckými skupinami v Mexiku, El Mencho má dostatečný vliv, aby dokázal kohokoliv odstranit jen za pár obyčejných slov.

Rosales se do povědomí mexických diváků dostal přibližně před dvěma lety, kdy se natočil, jak vypil celou láhev vodky a pak se ocitl v otřesném stavu, jenže náhle získanou popularitu využil ve svůj prospěch a ještě před pár dny měl na Instagramu přes 260 000 followerů, zatímco na Facebooku by brzy překročil hranici 1 milionu lajků. Naneštěstí, v jednom ze svých nedávných videí vtipně narážel na zmíněného šéfa kartelu, jehož urážlivě nabádal k orálnímu sexu, což El Mencha očividně mimořádně rozzlobilo.

Doporučeno
Buď kreativní jako profík: Stejk ti prozradí nejlepší nástroje pro tvorbu obsahu Buď kreativní jako profík: Stejk ti prozradí nejlepší nástroje pro tvorbu obsahu 31. července 2023 14:30

Svůj rozsudek smrti si Rosales podepsal pravděpodobně výzvou, kterou zavěsil na své sociální sítě, kde zavolal všechny fanoušky do baru, avšak kromě fanoušků tam zavítali i čtyři zabijáci a po vystřelení 15 kulek život mladého youtubera vyhasl. Jeho fanoušci momentálně se smutkem vzpomínají na člověka, který se bláznivě bavil a shodují se, že i když byl často příliš odvážný, násilnou smrt si nezasloužil.


Domů
Sdílet
Diskuse