Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. prosince 2017 12:18
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Babičku s dědečkem zatkli s 27 kily marihuany. Chtěli ji prý rozdat blízkým na Vánoce

ZAJÍMAVOSTI MARIHUANA
Uložit Uložené

Policisté byli kontrabandem v autě staršího páru zaskočeni.

Marihuana většinou není populární mezi staršími lidmi, kteří ji spíše odsuzují, avšak starší manželský pár z Kalifornie se právě kvůli ní dostal do velkých problémů. 80letý Patrick Jiron se svou manželkou Barbarou, která nedávno oslavila své 83. narozeniny, naložili do auta více než 27 kilogramů marihuany v různých formách a vydali se z domu v severní Kalifornii na předvánoční cestu do nedaleké Nebrasky, kde chtěli navštívit pár kamarádů a příbuzných.

Marihuana je sice legální v Kalifornii, ale v Nebrasce zatím nebyla legalizována ani pro lékařské účely, a tak pan Patrick narazil na nesrovnalosti. Vše se odehrálo rychle, protože dvojice byla zastavena při náhodné silniční kontrole, ale policistům se nezamlouval silný marihuanový zápach vycházející z auta , a tak se staršího páru přímo zeptali, jestli náhodou nemají v autě drogy. Dědeček i babička ochotně spolupracovali.

Pár policistům tvrdil, že marihuanu převáží jako vánoční dárky pro své blízké, avšak množství rostliny nalezené v autě by se na ulici dalo prodat za téměř 300 000 dolarů, což je již částka, kterou obvykle lidé na vánoční dárky neutrácejí. Patrick proto momentálně čelí několika obviněním, zatímco jeho manželka nebyla ani zatčena, ale zatím to vypadá tak, že se nedorozumění vyřeší bez radikálního kroku i s přihlédnutím na věk obou „dealerů“.

Doporučeno
Leopoldov vypadá jako Osvětim, ve vězení je možné sehnat pervitin i steroidy. Michal seděl dva roky za marihuanu (Rozhovor) Leopoldov vypadá jako Osvětim, ve vězení je možné sehnat pervitin i steroidy. Michal seděl dva roky za marihuanu (Rozhovor) 25. července 2023 6:00


Domů
Sdílet
Diskuse