Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. prosince 2017 9:33
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

První bitcoinová loterie má ve hře miliony eur. Šťastný výherce si odnese 1000 jednotek vzácné kryptoměny

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Stát se milionářem můžeš díky čirému štěstí.

Cena Bitcoinu je v posledních dnech mimořádně kolísavá a v době psaní článku můžeš jeden dostat za přibližně 12 500 dolarů. Na Bitcoinu se však dá vydělávat i jinými způsoby, než ho jen nakoupit a s propletenými prsty následně čekat za počítačem. 

Irské oddělení známé loterijní společnosti Lottoland se totiž rozhodlo do své série loterií zapojit právě Bitcoin. Pointa je jednoduchá a je podobná i těm našim loterijním soutěžím. Ze 49 různých čísel si vybereš 6, a pokud trefíš všechny, staneš se majitelem tisíce Bitcoinů, tedy momentálně přes 320 milionů korun. Obrovskou hromadu internetové kryptoměny by však nemohl využít každý, a tak mohou výherci žádat i eura, vše dle aktuálního kurzu.

První bitcoinová loterie má ve hře miliony eur. Šťastný výherce si odnese 1000 jednotek vzácné kryptoměny
Zdroj: lottoland

Samozřejmě, nic není zadarmo, a tak stojí vstup do irské bitcoinové loterie 3 libry. Losuje se každý den kromě neděle, všechny výsledky jsou dostupné i online, a tak pokud si myslíš, že právě ty máš to pověstné irské štěstí, možná je bitcoinová loterie něco pro tebe. Šance na výhru se však pohybují kolem 1:14 000 000.

Domů
Sdílet
Diskuse