Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. prosince 2017 20:49
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Brankář Carvajal i asistující Messi bez kopačky. El Clásico na internetu způsobilo nával vtipných obrázků

SPORT
Uložit Uložené

Tradiční derby bylo plodné na vtipné náměty.

Barcelona potřetí v řadě zvítězila v rámci španělské ligy nad svým největším rivalem z Madridu na jeho stadionu a dnešní zápas se definitivně zapíše do historických análů. Odehrálo se v něm hned několik zábavných a pozoruhodných věcí, protože Real Madrid dohrál bez vyloučeného Carvajala, který se na brankové čáře pokoušel zahrát si na gólmana, ale nemohl chybět ani Cristiano Ronaldo a míč mezi jeho nohama. Na druhé straně krátce před koncem zazářil i Lionel Messi, který si obešel Marcela a i bez jedné kopačky na noze ještě poslal přihrávku Vidalovi a třetí gól byl po tvrdé střele na světě.

Právě Aleix Vidal způsobil po skončení zápasu menší skandál, protože na společné fotografii ze šatny se postavil na kraj, jak to obvykle dělá Cristiano Ronaldo a zabavil se na jeho účet, když zparodoval jeho oblíbenou pózu. Všechny náměty ze zápasu se pak velmi rychle proměnily ve vtipné obrázky na internetu, a tak si ještě vychutnej menší kompilaci fotomontáží, pokud jsi fanoušek Barcelony, nebo jen zatni zuby a přenes se přes bolavou prohru, pokud fandíš Realu Madrid.

Domů
Sdílet
Diskuse