Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. prosince 2017 14:25
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Za každou dokonalou fotkou stojí zničený muž. Přátelé sdílejí fotky, kde musí fotit ženy v těch nejbizarnějších podmínkách

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Pro lajky i na hranici ponížení.

Ženská část naší populace se obvykle ráda prezentuje pouze v tom nejlepším světle a výjimkou nejsou ani sociální sítě, především Instagram. A často to odnášejí všichni v jejím okolí, ať už jde o její kamarádky, které mají pochopení, nebo ubohého přítele, který se v tom momentě změní na poskoka, jehož jediným úkolem je vytvořit tu nejdokonalejší fotografií své jediné lásky, která na internetu následně získá stovky srdíček a lajků. 

Samozřejmě, tvorba dokonalého záběru netrvá pár sekund a obvykle jde o nekonečně zdlouhavý proces, při kterém odumírá množství mozkových buněk i chuť příště s tvou ženskou polovičkou někam vyrazit. Při všem však vzniká pořádně množství vtipných a úsměvných situací, kterým se nejlépe zasměje někdo úplně nezainteresovaný. Instagramová stránka Boyfriends of Insta se stará o zásobu vtipných obrázků obětavých mužů a jejich přitažlivých poloviček a rozhodne ti vykouzlí úsměv na tváři.

Domů
Sdílet
Diskuse