Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. ledna 2018 18:08
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Běžný život mladých Pařížanek je plný intimních momentů. Jedinečná fotosérie ti poodhalí ženská tajemství

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Série fotek Daily Lives ukazuje intimitu vzájemných lidských vztahů.

Stydlivost dosahuje u lidí různých úrovní a ať už nedokážeš říct před cizím člověkem jednu souvislou větu, nebo nemáš problém proběhnout rušné náměstí bez oblečení, určitě s námi budeš souhlasit, když řekneme, že se všeobecně cítíme komfortněji před přáteli než před zcela náhodnými a cizími lidmi.

Spolu totiž prožíváme vzrušující zážitky plné netradičních momentů, které následně utužují společné vztahy. Právě na tuto skutečnost se pokusil poukázat fotograf Igor Čekačkov. Ten oslnil svět netradiční fotosetem Daily Lives. Jeho pointa je velmi jednoduchá.

V bytě dvou mladých dam fotil Igor všechny běžné situace, které se dějí mezi blízkými přáteli, a i když jde o maličkosti jako holení si nohou, má to své kouzlo. Igorův experiment trval tři týdny a vyskytují se v něm i návštěvníci samotného bytečku, a tak tě už nebudeme zdržovat a raději tě pustíme přímo ke kvalitní práci talentovaného umělce.

Domů
Sdílet
Diskuse