Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. ledna 2018 14:36
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Separ a Matej Straka představují vizuál k hitu Vyje*ala rešpekt. Novoroční překvapení připomíná ženám, jak se následující rok nemají chovat

HUDBA
Uložit Uložené

Jedna z nejoblíbenějších skladeb z alba Pancier dostává videoklip.

Rok 2017 přinesl pravděpodobně rekordní množství singlů i alb, což nás na jedné straně velmi těší, na té druhé však zároveň staví do nelehké pozice při tvorbě žebříčků. Všechno už však máme úspěšně za sebou a s příchodem nového roku je čas otevřít další etapu, o což se postaral přesně o půlnoci Separ a Maťo Straka z Nerieš. Jejich společná skladba Vyj*bala rešpekt z alba Pancier totiž dostává vizuální zpracování a symbolicky tak připomíná konkrétní skupině žen, jaké předsevzetí by si mohly do následujících 12 měsíců dát.

Už z prvních pár záběrů je všem jasné, že o postprodukci se postaral STUBYSHIT a i když jde primárně o reprezent záležitost, kluci si vyhráli s rekvizitami a v konečném důsledku se je na co dívat. Dost bylo zbytečných slov, vychutnej si novoroční překvapení.

Domů
Sdílet
Diskuse