Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. ledna 2018 13:52
Čas čtení 0:00
Matěj Toman

Eminem, The Weeknd, Beyoncé: Coachella zveřejnila letošní seznam vystupujících. Kalifornský festival opět navštíví nespočet hvězd

HUDBA
Uložit Uložené

Tři headlineři a mnoho skvělých interpretů. Coachella se ani letos nenechala zahanbit a představila lineup snů.

Jeden z nejpopulárnějších festivalů současnosti zveřejnil seznam účinkujících. Kalifornská Coachella se koná ve dvou květnových víkendech, letos návštěvníci areál zaplní ve dnech 13. 5.–15. 5. a poté 20. 5.–22. 5.

Akce, která je snem mnoha mladých po celém světě, každoročně zve ta největší jména zejména rapové a alternativně elektronické a rockové scény. Letos se jako headlineři představí The Weeknd, Beyoncé a Eminem. Každý víkend je pak doplní desítky skvělých umělců.

Eminem, The Weeknd, Beyoncé: Coachella zveřejnila letošní seznam vystupujících. Kalifornský festival opět navštíví nespočet hvězd

Za zmínku jistě stojí SZA, která loni překvapila debutem Ctrl; zpěvačka St. Vincent, jejíž album bylo v závěrečných žebříčcích roku 2017 vyzdvihováno snad všude; Vince Staples, který vydal jedno z nejzajímavějších rapových alb roku; Tyler, the Creator; Fleet Foxes; Brockhampton aneb boyband, který ovládl hip hop roku 2017; Migos; Cardi B, jež bourá jeden posluchačský rekord za druhým nebo King Krule.

Loni na festival dorazilo 250 000 hudebních nadšenců. Pokud chcete zažít jednu z největších hudebních události na vlastní kůži, připravte si přes 10 000 Kč (400 eur) na samotný lístek. Další vlna lupenů bude uvolněna 5. ledna. Většinou jsou do pár hodin pryč.

Domů
Sdílet
Diskuse