Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. ledna 2018 14:39
Čas čtení 0:00
Radka T.

V reality show musí sto lidí žít v domě pro čtyři. Pár postelí a jeden záchod jsou zkouškou nervů

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Vydržet v domečku s desítkami dalších lidí je velká výzva.

Už jsou to roky, co se televize snaží oslovit diváky pomocí různých reality show. Jenže místo obyčejného sledování toho, jak skupinka lidí spolu jistý čas žije například v domě, vymýšlejí způsoby, jak takový program zatraktivnit. Lidi proto posílají do exotiky či na izolovaný statek. V případě reality show Get the F*ck out of my House by se však dalo hovořit spíše o návratu do domu, avšak v poněkud radikálnějších podmínkách.

Jak informovaly Novinky, cílem reality show je umístit do domu určeného pro čtyřčlennou rodinu 100 lidí různých věkových kategorií a sledovat, jak si s tím poradí. Soutěžící musí počítat s tím, že v domě je jen pár místností a jedna toaleta.

Mnoho lidí na jedné hromadě tak musí řešit problémy, kde spát, co jíst a jak vystihnout tu správnou chvíli, kdy jít na záchod. Je totiž jasné, že při takovém počtu to nebude až tak jednoduché. Ale ten, kdo to vydrží a zůstane v domě jako poslední, si odnese výhru 100 tisíc eur (2,55 milionu korun).

V domě se má na začátku tísnit 55 mužů a 45 žen, přičemž každý týden si budou mezi sebou volit takzvaného šéfa domu. Ten bude mít k dispozici samostatný pokoj i s toaletou a koupelnou a bude moci rozhodovat o tom, kdo z domu musí odejít.

Tato reality show však není až takovou novinkou. Ještě v roce 2016 ji vysílali v Nizozemí a ani tam nebyla nouze o vyhrocené či konfliktní situace. To vše pod drobnohledem několika kamer a diváků u televizních obrazovek, které podle všeho programy tohoto typu stále zajímají.

Domů
Sdílet
Diskuse