Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. ledna 2018 12:37
Čas čtení 0:00
Lucia Čakyová

Partneři světoznámých modelek: Seznamte se s muži, kteří si získali srdce krásek jako Adriana Lima či Kendall Jenner

Uložit Uložené

Sportovci, podnikatelé, modelové. Posvítíme si na muže, kteří mají doma nejkrásnější ženy světa.

Candice Swanepoel, Kendall Jenner, Emily Ratajkowski či Gigi Hadid. To je jen zlomek nejúspěšnějších modelek současnosti. I vás někdy zajímalo, s kým tvoří pár nejkrásnější ženy planety? Pak jste tu správně, protože v tomto článku si posvítíme na další čtyři modelky a jejich partnery.

Modelky mají vskutku hektický život, běhají z jedné módní přehlídky na druhou a letištní haly jsou jejich druhým domovem. Většina z nich si své soukromí přísně střeží. Ale  i Adriana Lima na svůj Instagram sem tam přidá selfie se svým partnerem. V dnešním článku se podíváme na to, kdo jsou muži stojící po boku krásek, jako je právě Adriana Lima, Lindsay Ellingson, Luma Grothe a Kendall Jenner. Pokud vás zajímají další partneři modelek, které jsme vám již v minulosti představili, klikejte sem.


Metin Hara (Adriana Lima)

Brazilskou topmodelku Adrianu Limu snad ani nemusíme představovat. Na naší stránce jsme její jméno skloňovali mnohokrát a je jasné, že jde o jednu z nejkrásnějších a nejúspěšnějších modelek současnosti. Kdo je však partner, který stojí po jejím boku? Metin Hara pochází z Turecka a živí se jako guru, léčitel, spisovatel a herec. S topmodelkou tvoří pár přibližně od minulého léta.

 

Leo & Bamba & Metin Oldukça serseri bir çeteyiz. // Coolest gang ever.

Príspevok, ktorý zdieľa Metin Hara (@metinhara),

Sean Clayton (Lindsay Ellingson) 

Lindsay Ellingson spolu s Mirandou Kerr kdysi patřily k stálým andílkům Victoria's Secret, dokud je nevystřídala nová generace modelek. Lindsay se v současnosti kromě modelingu věnuje zejména své kosmetické značce Wander Beauty. V roce 2014 si vzala podnikatele a bývalého sportovce Seana Claytona.

Nick Youngquest (Luma Grothe)

Ještě předtím, než se dostaneme k závěru článku, se podíváme na brazilskou topmodelku a jejího partnera. Luma Grothe se před rokem objevila na přehlídce Victoria's Secret a proslavila ji zejména spolupráce se značkou L'Oréal Paris. Již delší dobu ji můžeme vídat po boku australského modela a bývalého profesionálního hráče rugby.

Blake Griffin (Kendall Jenner) 

Kendall Jenner má podepsaný multimilionový kontrakt se značkou spodního prádla La Perla, dvakrát po sobě se objevila na nejkrásnější show roku Victoria's Secret a pravidelně zdobí přehlídková mola nejprestižnějších značek. I to z ní činí jednu z nejúspěšnějších modelek současnosti. Přibližně od září se setkává s hvězdou NBA Blakem Griffinem. Na sociálních sítích byste společnou fotku hledali marně. Pár si své soukromí přísně střeží i přesto, že je Kendall neustále pod drobnohledem médií.

Domů
Sdílet
Diskuse