Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. ledna 2018 19:55
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Mužští sexuální roboti s bionickými penisy přijdou už letos na trh. I ženy si budou moci konečně dovolit umělého společníka

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Poptávka neustále roste, a tak je na ni potřeba reagovat.

O ženských sexuálních robotech se již v médiích napsalo množství informací a tvůrce jednoho z nejpopulárnějších konečně pochopil, že po umělých společnících netouží jen muži, ale i ženy. Matt McMullen založil společnost Realbotix a stojí za panenkou Harmony, která nejenže mužům poslouží jako sexuální objekt, ale díky aplikaci lze upravit i formu umělé inteligence v její hlavě, a tak si z ní uživatelé mohou udělat co nejreálnějšího společníka.

Poptávka po mužské verzi však stále stoupá, a i když jedna panenka momentálně stojí více než 300 tisíc korun, zákazníků neubývá. Mužská verze bude samozřejmě obsahovat i speciální bionický penis, díky kterému si ženy budou moci užít intimních zážitků do sytosti, protože robot bude moci být v akci tak dlouho, jak si to budou přát.


Dostupné budou i různé velikosti přirození, takže si každá zákaznice přijde na své, což Matt zrekapituloval se slovy, že i mužské panny budou na prodej ve všech tvarech a velikostech. Společně s funkční umělou inteligencí a schopností naučit se reagovat podle toho, jak si to žena bude přát, je podle výzkumníka Davida Levyho vysoce pravděpodobné, že sexuální roboti v následujících letech nahradí i dnešní hračky jako vibrátory.

I když si mužské verze nebudou zpočátku moci dovolit všechny zákaznice, cena by se měla postupem let snižovat a už několik odborníků tvrdilo, že právě intimní roboti představují budoucnost našich vztahů.

Domů
Sdílet
Diskuse