Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. ledna 2018 15:35
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Brad Pitt by dal 120 tisíc dolarů, aby mohl s Emilií Clarke sledovat Game of Thrones. Jeho nabídku však někdo překonal

FILMY A SERIÁLY BRAD PITT
Uložit Uložené

Obětovali byste 120 tisíc dolarů za sledování populárního seriálu s jednou z jeho hlavních hereckých hvězd? Pitt by s tím zjevně neměl problém.

Na každoročním charitativním galavečeru organizovaném „rebelem Hollywoodu“, Seanem Pennem, se konala opravdu pozoruhodná dražba. Její vítěz bude mít tu čest sledovat snad nejpopulárnější seriál současnosti, Game of Thrones, se samotnou Emilií Clarke. Nabídka začala na úctyhodných 20 000 dolarech, na což miláček žen Brad Pitt zvedl ruku a částku zvýšil na rovných 90 tisíc. Po návrhu Kita Harringtona, hrajícího postavu Jona Snowa, o připojení se ke sledování Her o Trůny, nicméně Pitt jednoduše neváhal a s radostí už tak velkou cifru navýšil o 30 tisíc.

Tento nádherný zážitek mu však vyfoukl nejmenovaný aukční vítěz, který za „koupi“ Clarke a Harringtona nabídl neuvěřitelných 160 tisíc dolarů. Na večírku se mimo zmíněných hvězd nacházeli i herci jako Lena Dunham, Leonardo DiCaprio, Arnold Schwarzenegger, Jason Segel, Connie Britton či Patricia Arquette. Anonymnímu vítězi ze srdce blahopřejeme a zároveň mu i ve vší skromnosti pořádně závidíme.

Brad Pitt by dal 120 tisíc dolarů, aby mohl s Emilií Clarke sledovat Game of Thrones. Jeho nabídku však někdo překonal
Zdroj: HBO
Domů
Sdílet
Diskuse