Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. ledna 2018 13:45
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Ross sbírá přes 20 let Supreme. Doma má více než 1000 kousků a teď se všechno rozhodl prodat

MÓDA MÓDA
Uložit Uložené

Každý má nějaký životní styl.

Když to miluješ, není co řešit. Pro DJe, autora reklamních textů a promotéra v jednom, Rossa Wilsona, to platí se streetwear značkou Supreme,  která si poslední roky získala pozornost a popularitu i  u nás. Ross však rozhodně není z těch, kteří se jen rychle naladili na vlnu hypu a nadšení.

Produkty od Supreme sbírá už od otevření jejich prvního kamenného obchodu, což se událo v 90. letech a v jeho šatníku i policích se toho nasbírala opravdu pořádná hromada. Ať už jde o omezená a vzácná trička, která vznikla se světovými celebritami jako například Kate Moss, nebo o pozoruhodné doplňky.

Ty Supreme v poslední době vydává na pravidelné bázi a pravidelní zákazníci se mohli dostat ke kouskům jako Supreme cihla, páčidlo, basketbalový či plážový míč, čínské hůlky, saké set a nedávno například i bobové saně.

Ross se však ze záhadných důvodů rozhodl celé kolekce vzdát a společně s online prodejcem The Idle Man zorganizoval prohlídku s možností zakoupení, od níž očekává, že se zbaví co největšího počtu kousků.

Doporučeno
Móda REFRESHER: Sleduj, co nosí během prvních jarních dnů Češky a Slovenky. Hitem jsou široké džíny, boxy mikiny i vzorovaná saka Móda REFRESHER: Sleduj, co nosí během prvních jarních dnů Češky a Slovenky. Hitem jsou široké džíny, boxy mikiny i vzorovaná saka 16. dubna 2024 14:00

Nadšenec je vlastníkem více než tisíce Supreme produktů a důvodem, proč se jich che zbavit, je prostě nedostatek místa. Věci od Supreme tvoří jeden z jeho pokojů a své sběratelské kousky už zkrátka nemá kde skladovat.

Domů
Sdílet
Diskuse