Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. ledna 2018 23:01
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Nejkrásnější asistence, jakou jsi kdy viděl? Lionel Messi potvrdil svou genialitu, když Albovi nabídl gól jako na stříbrném podnose

SPORT
Uložit Uložené

Argentinský fotbalista nemá konkurenci.

FC Barcelona se na odvetu pohárového zápasu Copa del Rey patřičně připravila a nastoupila v plné síle, protože první zápas skončil remízou 1:1 a trenér Ernesto Valverde chtěl zajistit, aby se jeho svěřenci bez větších problémů probojovali dále. Už v prvním poločase to proto tradičně rozbalil Lionel Messi a spolupracoval s ním Jordi Alba. Messi si připsal na konto dva góly, které vypadaly jako přes kopírák, protože následovaly po téměř identické přihrávce od Jordiho, avšak Messi chtěl Albovi jeho službu oplatit.

V první polovině soupeřovy poloviny si proto počkal do chvíle, dokud Alba nezačne nabíhat a pak vyslal přihrávku, která se zřejmě zapíše do historie. Dokonalou přihrávkou překonal celou obranu Celty Vigo a naservíroval míč Albovi do nelehké situace, ale levý obránce to fenomenálně zvládl a poslal Barcelonu do tříbrankového vedení.

Domů
Sdílet
Diskuse