Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. ledna 2018 13:08
Čas čtení 0:00
Radka T.

Práce snů pro všechny lenochy. Firma hledá profesionálního flákače, který bude celý den jen odpočívat

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Nic nedělat a ještě za to dostat zaplaceno? To vůbec nezní špatně.

Většina lidí má v rámci svého zaměstnání tolik práce, že nevědí, kde jim hlava stojí. Představa absolutního nicnedělání proto zní utopicky, ale někde hledají přesně takového člověka. Například společnost TUI hledá profesionálního flákače. Žádné speciální požadavky nemá.

Takovou pozici otevírá cestovní kancelář pro čtyři kandidáty. Jejich každodenním úkolem bude přijít ráno do práce, natáhnout se na lehátko v místnosti přizpůsobené tak, aby připomínala pláž, a odpočívat, číst si knihu nebo meditovat. Při tom mít nohy zabořená v písku, proto si nesmíš zapomenout donést plážové oblečení. Pracovní pozice se otevírají ve Stockholmu, ale cílem je vytvořit atmosféru jako v exotice.

Už jste někdy usnuli v práci? Líbí se vám představa, že jste na dovolené? Máte rádi peníze?“ I takto láká společnost na „flákačské“ pozice. Uzávěrka přihlášek je 14. ledna, přičemž jde o práci na dobu určitou. A nutno přiznat, že i výrazně časově omezenou. Vydělávat za nicnedělání je možné pouze od 22. ledna do 4. února. Pokud si však někdo chce odpočinout od rychlého pracovního kolotoče, ale zároveň neztratit příjem, je to pro něj ideální krátkodobá pracovní příležitost. 

Na tuto pozici není nutná žádná speciální kvalifikace, ale opravdu líní lidé budou muset při ucházení se o ni přece jen trochu překročit hranici svého komfortu. Společnost TUI vyžaduje, aby napsali pár řádků o sobě a zejména, proč by měli vybrat právě je včetně fotky nebo videa sama sebe v té nejuvolněnější pozici.

Domů
Sdílet
Diskuse