Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
15. ledna 2018 19:24
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Z nejhorších zážitků na prvních rande vybuchneš smíchy. Lidé trávili večery s nesprávnými osobami nebo měli dohodnutých víc žen naráz

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Internet se podělil o ty nejbizarnější zážitky na prvních rande.

Mnoho z nás si už vícekrát vyšlo na rande a ne vždy dopadlo přesně podle představ. Rande s sebou přináší mnoho vtipných, ale i smutných momentů, a právě na tu první kategorii se rozhodl zacílit známý komik a bavič Jimmy Fallon, který se na sociální síti Twitter rozhodl zjistit, jaké byly ty nejvtipnější příhody z úplně prvních rande.

Do zajímavé výzvy se rozhodly zapojit stovky lidí, ti na internetu sdíleli opravdu pozoruhodné příhody. Někteří přišli do podniku optimisticky a až po skončení celého programu zjistili, že seděli s nesprávnou osobou.

Jedna dáma se zase na rande vydala s velkými nadějemi, ale její partner podezřele často odbíhal na záchod. Teprve po dlouhé chvíli jí číšník oznámil, že si chodí sednout k blondýnce, s níž má schůzku ve stejnou dobu.

Šel jsem na slepé rande. Během večeře neřekla jediné slovo, dojedla a odešla. Pak jsem se podíval na mobil a dočkal se zprávy od té holky, se kterou jsem měl jít na randě. Prý dneska nemůže přijít. S kým jsem to sakra jedl?!

2011. První rande v baru. Šlo to vcelku dobře, v pohodě rozhovor. Hodně piv a dobrých hranolků. A pak zničehonic řekla: „Bože, nesnáším Hillary Clinton.“ „Eh, cože?“ „Prostě mi přijde jako mrcha.“ V tom bodě jsem to ukončil. Dojedl jsem ale zbytek hranolků.

Když jsem šla na rande do baru, skopla jsem si palec. Když jsem si uvědomila, že mám botu plnou krvu, musela jsem odejít. Krvácení jsem nemohla zastavit, tak jsem strávila 8 hodin na pohotovosti. Měla jsem zlomený palec, odcházela jsem s 10 stehy. I tak jsme se ale domluvili na druhém rande.

Na večeři jsem se nemohla rozhodnout mezi mořským vlkem a lososem, tak jsem se číšníka zeptala: „Jaké je vaše semeno?“ (slečna si spletla semen se salmon, tedy lososem)

Potkala jsem kluka z Tinderu a noc jsme zakončili v domě jeho exmanželky, kde jsem jí opilá pomáhala s výběrem svatebních šatů pro její nadcházející svatbu s někým jiným.

Ve škole mě jedna holka pozvala k ní na jídlo. Dle receptu měla přidat 2 stroužky česneku, ale použila 2 CELÉ česneky. Potili jsme ten česnek snad měsíc, všechno ale dobře dopadlo – jsme skoro 30 let manželé. Pořád ale neumíme vařit!

Vzal mě do restaurace a často chodil na záchod nebo telefonovat. Nějak se mi to nezdálo, načež přišel číšník a řekl: „Víte o tom, že je u jiného stolu s blondýnkou, že?“ Na ten večer si domluvil 2 rande.

Po cestě na rande jsme zašli jsme na jeho rodinnou grilovačku a zjistili jsme, že jsme bratranec a sestřenice z třetího kolena.

Jeden kluk mě vzal do Audi prodejny a seděli jsme v autech, které si nemohl dovolit.

Domů
Sdílet
Diskuse