Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
ve spolupráci s Converse.
18. ledna 2018 15:58
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Společná kolaborace Tylera a Converse pokračuje. V nové kolekci prezentují kreativní pojetí pastelových barev

MÓDA CONVERSE
Uložit Uložené

Kolekce GOLF le FLEUR propojuje kreativitu a energii, kterými oba brandy bezesporu oplývají.

Loňský rok byl pro šestadvacetiletého Tylera, the Creatora rokem přelomovým. Vůbec poprvé byl nominován na cenu Grammy za své čtvrté studiové album Flower Boy. Spolu s ním vydal i několik úspěšných singlů. Dařilo se mu nejen z hudebního hlediska – i jeho kolaborace byly nabity energií a kreativitou, jak už je u tohoto kalifornského mága zvykem.

Spolupracoval s Converse na sérii neočekávaných kolekcí – od kreativního pojetí One Starů po uvedení vlastního modelu tenisek GOLF le FLEUR*. I letošní rok pokračuje Tyler se stejnou razancí a výsledkem je zbrusu nová verze GOLF le FLEUR*.

Společná kolaborace Tylera a Converse pokračuje. V nové kolekci prezentují kreativní pojetí pastelových barev
Zdroj: Converse

Ta je inspirována svěžími jarními barvami v pastelových odstínech. Byly vydány tři semišové tenisky Geranium Pink, Bachelor Blue a Jade Lime, jenž budou dostupné v unisexových velikostech za cenu 2 790 Kč. Každý pár tenisek zdobí na bočních stranách květinové motivy v odpovídající tónové barvě. 

Kolekce i nadále zahrnuje oblečení, které je kolabem Converse Essentials a Tylerovy značky. Mikina French Terry Converse Essentials s GOLF le FLEUR* logem bude k dostání ve čtyřech barevných provedeních – Jade Lime, Peach Pearl, Clearwater Blue a Egret ve vybraných prodejnách za cenu 2 490 Kč. Bavlněné Jersey Converse Essentials tričko pak přichází v barvě havajského oceánu, černé, meruňkové a bílé za 990 Kč.

Doporučeno
Nové tenisky Converse jsou inspirované basketbalovou kulturou. Podívej se, jak vypadají Nové tenisky Converse jsou inspirované basketbalovou kulturou. Podívej se, jak vypadají 9. května 2023 11:30

Kolekce GOLF le FLEUR* bude v prodeji od 18. ledna 2018 na converse.com, v Centru Chodov v prodejně Converse, v pražské a bratislavské prodejně Footshopu a ve Freshlabels.

Domů
Sdílet
Diskuse