Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. ledna 2018 14:32
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Smack pokřtí už v sobotu na Flédě album Terapie. Nejprve shoří stage a pak i zbytek klubu

REFRESHER ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Těšit se můžeš už tradičně na nadupanou show, ale také zajímavé hosty.

Smack je v současnosti v Česku a na Slovensku právem považován za jednoho z nejlepších raperů. Za pár let se mu podařilo naše dvě malé země přesvědčit, že žánr grime si své čestné místo mezi ostatními zaslouží a zatím se mu daří stále zvedat laťku. Dokázalo to i albem Terapie, které spatřilo světlo světa ještě v minulém roce.

No a jak už bývá zvykem, velký sólový projekt si zaslouží i adekvátní živou prezentaci, a pokud jde o křest, tak i velkou show. Proto se Smack rozhodl zorganizovat pár zásadnějších zastávek, kde zároveň své dílo oficiálně pokřtí, přičemž ti už nyní dáváme do pozornosti dvojici eventů, přičemž jeden se koná v pátek v Bratislavě a ten druhý v sobotu v Brně na Flédě.

Chybět nebudou hosté jako Scrufizzer, Flirta D, Milli Major i kolega Tchagun, a pokud máš v lednu navštívit jednu akci, tak by to měl být právě tento křest. Jestli náhodou nemůžeš, máme pro tebe dobrou zprávu, protože my ano a určitě ti přineseme i videoreport prostřednictvím série Refresher Backstage. Lístky si klidně kup například ihned.

Domů
Sdílet
Diskuse