Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. ledna 2018 11:04
Čas čtení 0:00
Radka T.

Sexy letušky svými fotkami ovládly Instagram. Pokud právě nelétají, život si užívají plnými doušky

Uložit Uložené

Letušky vědí, jak své fanoušky potěšit pěknými záběry.

Dokonalý make-up i vlasy, šťastný úsměv na rtech, ale i úchvatné záběry z těch nejexotičtějších zemí nebo nejstylovějších měst světa. Řeč však není o bohatých dětech ze světových metropolí či celebritách, ale o šarmantních letuškách. Ve svém volném čase si totiž dokáží život užívat plnými doušky.

Pózování u moře v exotických rájích, cvičení jógy na atraktivních místech i potápění se s želvami - i takto to vypadá, když atraktivní členky posádky nemusí být právě v práci, což jim však také mnozí závidí. Jenže jejich práce nemusí být žádný med, neustále létání ze země do země jim bere kousky klasického osobního života, a tak si nedostatek společných chvil s blízkými kompenzují alespoň návštěvou úžasných destinací.

I díky přidávání záběrů ze své práce, ale zejména z volného času si letušky získaly přízeň spousty fanoušků na Instagramu. Na jejich životní styl a krásu se zkrátka dobře dívá, což si myslí tisíce sledovatelů. O zájem lidí po celém světě tak mají postaráno například Thajka Kay se 14 tisíci followery, Elisa Valentina z Německa, která jich má 11 tisíc, blondýnka a milovnice jógy i potápění Shelby z Kalifornie se 14 tisíci a rozená Litevka Brigita, jíž na Instagramu sleduje 56 tisíc lidí.

Domů
Sdílet
Diskuse