Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. ledna 2018 16:25
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Rozzuřený majitel hotelu zakázal vstup všem youtuberům a influencerům. Vadí mu jejich drzost a bezohlednost

ZAJÍMAVOSTI YOUTUBE
Uložit Uložené

„Najdi si raději normální práci, která ti zaplatí jídlo a ubytování.“

Žijeme v době, kdy se influenceři stali součástí každodenního života mnohých z nás. Plno lidí si po práci či škole zapne nějaký seriál či video na YouTube, sledují nás z billboardů či reklam a mimořádně aktivní jsou i na sociálních sítích. Influenceři jsou tak v podstatě všude a někteří z nich se tak zřejmě často stávají trošku namyšlenými. Minimálně takovým dojmem totiž působí e-mail vlogerky elledarby.

Ta se totiž chtěla ubytovat v irském hotelu The White Moose, ale platit se jí chtělo o něco méně. Rozhodla se tak kontaktovat majitele hotelu Paula Stensona a navrhnout mu ubytování zdarma, na oplátku byla ochotna zmínit jeho podnik na sociálních sítích. Představila se přitom jako influencer a ani se nenamáhala zmínit své jméno, což Paula pořádně rozčílilo.

Striktně ji odmítl a rétoricky se zeptal, kdo zaplatí všechno služebnictvo hotelu a energie, protože její YouTube kanál to rozhodně nebude. V dalším příspěvku se zase vyjádřil, že by si měla raději najít reálnou práci, díky níž by byla schopna zaplatit jídlo a ubytování.

Tam to však ani zdaleka nekončí, protože se Elle rozhodla z celého zážitku udělat video, ve kterém rozebírá situaci. To publikovala, sama se ke všemu přiznala a přístup ředitele hotelu striktně odsoudila, což Paula pohoršilo až natolik, že prostřednictvím stránky hotelu vydal velmi jasné oznámení.

Doporučeno
Buď kreativní jako profík: Stejk ti prozradí nejlepší nástroje pro tvorbu obsahu Buď kreativní jako profík: Stejk ti prozradí nejlepší nástroje pro tvorbu obsahu 31. července 2023 14:30

Zákaz vstupu jakýmkoli blogerům. Ať už jde o vlogery, instagramové hvězdy nebo youtubery, do okolí The White Moose se jednoduše nesmí přiblížit. Jako přibližuje Paul, jsou drzí, drzí a bezohlední a on by si nikdy nedovolil požádat o nic zadarmo. Příspěvek na sociálních sítích viděly již tisíce lidí.

Domů
Sdílet
Diskuse