Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. ledna 2018 17:18
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Instagram tě upozorní, pokud si někdo vyscreenuje tvé Story. Předtím ti však pomůže předejít trapasům

TECH
Uložit Uložené

Sociální síť přidává několik nových funkcí.

Tak jako každá aplikace, i sociální síť Instagram neustále pracuje na vyvíjení nových funkcí, ovšem nejnovější, která by měla zřejmě již brzy přibýt do sbírky, mnohé z nás nepotěší. Instagram se rozhodl po vzoru Snapchat přidat do aplikace funkci, pomocí níž bude uživatel informován, pokud si uděláš screenshot jeho příběhu.

Zatím není jasné, kdy bude funkce dostupná pro všechny uživatele, protože momentálně probíhají zákulisní testy a Instagram samotný se k otázce zatím nevyjádřil. Naštěstí, sociální síť si pro nás připravila i dobrý startovací bod, protože notifikace uživateli nepřijde hned poprvé, co po aktualizaci uděláš screenshot, ale aplikace tě nejdříve upozorní, že screenshoty už nebudeš moci udělat anonymně, což pomůže předejít mnoha větším či menším nedorozuměním a trapasům.

Kromě toho Instagram pracuje na možnosti použít ve svém příběhu výlučně písmo, a tak si můžeš vybrat pozadí podle svého vkusu a začít psát své myšlenky, aniž bys musel přemýšlet nad fotkami. Ani v tomto případě není známo, kdy Instagram přijde s celoplošným uvedením do praxe, ale pravděpodobně to bude již brzy.


Zpět
Sdílet
Diskuse