Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. ledna 2018 1:44
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Prožije s tebou poslední chvíle. Depresivní aplikace Die With Me se zpřístupní jen tehdy, když je tvůj smartphone na pokraji vybití

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Aplikace se odemkne jen v případě, že má tvůj smartphone méně než 5 procent baterie.

Nikdo z nás nemá rád ten moment, kdy se obsah baterie telefonu přiblíží k nule. Mobil využíváme k chatování či volání s ostatními nebo jen bezcílnému prohlížení různých koutů internetu. Poslední sekundy s málo nabitým telefonem opravdu nebývají příjemné a mnoho lidí panikaří. Podobný pocit však zná opravdu snad každý, a tak se Dries Depoorter rozhodl vytvořit aplikaci, která všechny tyto lidi na krátkou chvíli spojí.

Prožije s tebou poslední chvíle. Depresivní aplikace Die With Me se zpřístupní jen tehdy, když je tvůj smartphone na pokraji vybití

Přišel s chatovací aplikací Die With Me, kterou lze aktivovat pouze v případě, že má tvůj smartphone pět nebo méně procent baterie. Pokud se v posledních chvílích života tvého smartphonu rozhodneš chatovat, budeš se setkávat jen s podobně vystresovaný lidmi jako ty sám a podle Driese vznikne pár skvělých zážitků.

Aplikace nabízí možnost náhodných skupinových či soukromých konverzací a původně vznikla jako seznamka. Ta měla pod tlakem z nízké baterie lidi donutit k rychlé domluvě osobního setkání, ale nakonec se z toho vyklubalo něco úplně jiného.

Die With Me - The chatapp you can only use when you have less then 5% battery from Dries Depoorter on Vimeo.

Domů
Sdílet
Diskuse