Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. ledna 2018 18:33
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Slovenský důchodce měl u sebe 180 gramů heroinu, a tak se zabarikádoval v autě. Skrýval v něm i marihuanu, stříkačky a tisíce eur

ZAJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložit Uložené

V Seredi museli policisté řešit zajímavý případ.

Policisté z Galanty museli během uplynulého víkendu vyřešit kuriózní případ akčního důchodce, který nejenže odmítl zastavit své motorové vozidlo, ale následně jej odmítal opustit. 68letý důchodce nechtěl zastavit, i když ho k tomu policisté vyzvali, a tak museli muži zákona Audi A3 zablokovat a následně i rozbít okno a vniknout dovnitř, protože existovalo podezření, že muž v autě převáží drogy.

Podezření se skutečně potvrdilo, protože policisté v autě seniora zadrželi 180 gramů heroinu, marihuanu a také stříkačky či váhu společně s 10 000 eury. Okamžitě bylo jasné, že důchodce nebude obyčejným slovenským seniorem, přičemž kromě něj skončili v poutech i další tři starší muži ve věku od 47 do 56 let.

Momentálně by v případě usvědčení mohli skončit za mřížemi až na 15 let, protože byli obviněni z obzvlášť závažného zločinu nedovolené výroby omamných a psychotropních látek, jejich držení a obchodování s nimi. Menší byznys mezi staršími kamarády tak nedopadl nejlépe.

Zpět
Sdílet
Diskuse