Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. ledna 2018 16:04
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Vyhazov Kevina Spaceyho stál Netflix 39 milionů dolarů

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Komplikace u velkých filmových či seriálových projektů nejsou žádnou výjimkou. Kvůli Spaceymu ale Netflix přišel o hromadu peněz.

S charismatickým a donedávna celosvětově milovaným Kevinem Spaceym to šlo poslední dobu z kopce. Obvinění ze sexuálního obtěžování ho vyřadilo z natáčení snímku All the Money in the World, z něhož byl bez milosti vyhozen a jeho scény se přetáčely. No a podobně si ho na koberečku podal i gigant Netflix.

Tím, že se ale společnost postarala o Spaceyho propuštění, přišla samozřejmě o velkou sumu peněz – přibližně o 39 milionů dolarů. I během pozastavené produkce museli pochopitelně platit všechny členy štábu a následně natočit množství nových scén, aby mohli důstojně zakončit House of Cards.

Dramatický seriál House of Cards se jako tak sice zvedl, ale bohužel totéž bychom jen těžko mohli říci o biografickém snímku Gore, kde si měl Spacey zahrát postavu spisovatele a politického aktivisty Gore Vidala. Zda a kdy se filmu nyní dočkáme, je víceméně ve hvězdách, ale moc s tím asi nepočítejte.

Vyhazov Kevina Spaceyho stál Netflix 39 milionů dolarů
Zdroj: Netflix
Domů
Sdílet
Diskuse