Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. ledna 2018 11:03
Čas čtení 0:00
Ester Viktória Ziff

Krásna Slovenka ohúrila módny svet na fashion show známej značky v Paríži. Kristína Činčurová predvádzala záverečný model svadobných šiat

MÓDA
Uložit Uložené

Kráska svojou chôdzou zavierala celú show a ľuďom vyrazila dych.

Kristína žne úspech za úspechom. Jej kariéru odštartovala výhra titulu Miss Slovensko 2016 a následne nás reprezentovala na Miss World, kde sa prebojovala do top 20. Momentálne sa venuje modelingu naplno, pričom ju zastupuje niekoľko modelingových agentúr, na čele so slovenskou agentúrou - Exit Model Management. Kristína žiari na zahraničných mólach a predvádza pre mnohé prestížne značky.

Dizajnéri volia svoje najlepšie modely na otvorenie a zatvorenie celej fashion show a preto je skutočnou poctou, keď máte predvádzať jedny z týchto šiat. Už len samotný fakt, že Kristína predvádzala pre jednu z najprestížnejších módnych značiek - Elie Saab, ktorá je absolútnou špičkou vo svete dámskych večerných šiat, ju vystrelil k najlepším slovenským modelkám. Kráska svojou chôdzou zavierala celú show a v módnom priemysle našu krajinu zastúpila bravúrne. 

Talentovanú modelku sme  ti už predstavili ako Refresher dievča, no viac sa o nej môžeš dozvedieť aj na jej Instagrame. Kristíne gratulujeme a ty sa môžeš pokochať fotkami a videom z jej veľkého momentu.

Domů
Sdílet
Diskuse