Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. ledna 2018 16:12
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Smack pokřtil album Terapie v Brně. Plný klub a množství hostů jsme si nemohli nechat ujít

REFRESHER ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Se sérií Refresher Backstage pokračujeme i v roce 2018, během kterého vám budeme přinášet reporty i z množství českých akcí.

Smackovo nejnovější album sice vyšlo ještě v polovině minulého roku, ale sérii křtů se rozhodl uspořádat až teď. Nedávno proběhla i zastávka v Brně a protože jsme si slíbili, že v tomto roce vám budeme přinášet Refresher Backstage primárně z českých měst, tato událost byla samozřejmostí.

Nejzásadnější zástupce grime stylu na československé scéně má ve zvyku spolupracovat i se zahraničními jmény a ta nemohla na křtu chybět. Kromě nich dorazil i žilinský Tesla, který prozradil, že podpora od fanoušků po vydání alba Z.V.E.S.S. ho nakopla a chystá další projekt.

Samozřejmě jsme vyzpovídali i samotného hlavního aktéra a dozvíš se například i to, kdy vyjde jeho další track a kdo na něm bude hostovat.

Více už ale v pokračování série, v jejímž rámci mapujeme místa, kam se obvykle nedostaneš. A do komentářů nám klidně napiš, kterou akci bychom podle tebe neměli vynechat.

Domů
Sdílet
Diskuse