Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. února 2018 23:01
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Maniak odpovídá na komentáře pod disstrackem Mačkáš mi hada

REFRESHER ČESKÝ RAP INTERHEJTY
Uložit Uložené

Člen BiggBoss labelu přijal naše pozvání do série s názvem Interhejty, v rámci níž jsme ho konfrontovali s komentáři pod jeho videoklipy.

Ještě v minulém roce jsme odstartovali sérii videí s názvem Interhejty, což je formát známý ze zahraničí. V pravidelných intervalech do něj zveme nejen rapové interprety, jež konfrontujeme s komentáři pod jejich tvorbou na YouTube. Už samotný název napovídá, že primárně vybíráme negativní a často zbytečně primitivní příspěvky haterů.

Už jste si měli možnost užít reakce kapacit jako Pouličný autor tónov, Separ či Fučo, ale tentokrát jsme se za hostem přesunuli do Česka, konkrétně do Brna. Právě tam totiž působí člen BiggBoss labelu Maniak, kterému se v posledním období velmi daří, což potvrdil i zatím posledním vydaným singlem Husky. Ještě loni se zároveň dostal do povědomí širokého publika díky disstracku Mačkáš mi hada a právě diskuse pod touto skladbou nás zaujala suverénně nejvíce. Jak to celé dopadlo, se už dozvíš z videa níže.

Domů
Sdílet
Diskuse