Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
28. ledna 2018 15:54
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Separ a Rest myslia na svoju aj tvoju budúcnosť. Po dlhej dobe sa stretávajú na spoločnej skladbe z producentského albumu DJa Fattea

HUDBA
Uložit Uložené

DJ Fatte vydá prvého apríla producentský album a dnes nám predstavuje druhú plnohodnotnú ukážku.

Separ a Rest pracovali na spoločných skladbách už približne v dobe, kedy vychádzal album Buldozér a snáď všetci fanúšikovia oboch interpretov sa zhodnú na tom, že ide o kvalitnú kombináciu. Dlho však nemali možnosť stretnúť sa na žiadnom projekte, no všetko zachraňuje DJ Fatte, ktorý chalanov spojil na svojom producentskom albume. Ten mimochodom vychádza prvého apríla, no dovtedy ešte určite budeme mať možnosť vypočuť si aj ďalšie ukážky.

Dnes teda trojica predstavuje vec Budoucnost, ktorá má všetko, čo by ste očakávali. Na svoje si teda prídu najmä zástancovia tradičnejšieho rapu a Rest aj Separ dokazujú, že aj napriek posunu o zopár krokov vpred nezabúdajú na korene. Žiaľ sme sa tentokrát nedočkali videoklipu, no skladbu si môžeš vypočuť nižšie.

Domů
Sdílet
Diskuse