Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. ledna 2018 15:28
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Nejlepší nepovedené záběry z natáčení Přátel vás možná rozesmějí více než samotný seriál

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Oblíbený seriál sice v roce 2004 skončil, ale jeho fanoušci na něj do dnešního dne nezanevřeli.

Rachel (Jennifer Aniston), Monica (Courteney Cox), Phoebe (Lisa Kudrow), Joey (Matt LeBlanc), Chandler (Matthew Perry) a Ross (David Schwimmer). Můžeme na ně jen tak zapomenout? A najde se mezi našimi čtenáři snad někdo, kdo tuto světoznámou a mimořádně oblíbenou partu vůbec nezná? Pravděpodobně ne.

Přestože Přátelé už mají léta největší slávy dávno za sebou, diváci na ně rozhodně nezanevřeli a určitě se i mezi vámi najdou mnozí, kteří si čas od času pustí několik dílů a nahodí se společně s Přáteli do té správné pohody.

Svého času byl seriál opravdu výjimečnou záležitostí nemající konkurenci. I když pravda, v posledních letech jsme mohli sledovat několik úspěšných odrůd Přátel jako How I Met Your Mother, Big Bang Theory a další, většina z nás je i tak toho názoru, že Přátelé jsou zkrátka nepřekonatelní.

Jejich kultovní hodnoty si cení i streamovací gigant Netflix. O této skutečnosti svědčí fakt, že společnost do všech sérií Přátel investovala úctyhodných 118 milionů dolarů.


Nejlepší nepovedené záběry z natáčení Přátel vás možná rozesmějí více než samotný seriál
Zdroj: NBC

Při natáčení všech seriálů a filmů nastanou menší či větší chyby. Herci zapomenou text, zakopnou o špatně umístěný předmět, začnou se smát vlastnímu monologu a podobně. Znáte to. Tyto nezdařené scény - kiksy, z originálního znění „bloopers“, následně tvůrci mnohokrát umisťují na konec každého dílu, nebo je šetří na bonusovou sekci DVD edic.

A v některých případech je bez jakéhokoli dalšího zisku sdílejí prostřednictvím internetu. Přátelé samozřejmě nejsou v tomto ohledu žádnou výjimkou, a tak na internetu najdeme bezpočet nezdařených záběrů. Pobavily herce, pobavily štáb. Pobaví i vás?



Domů
Sdílet
Diskuse