Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. února 2018 11:07
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

PSH přitvrzují novinkou SHITSTORM s vynikajícím videoklipem

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Pražská trojice chystá pro rok 2018 možná už poslední album a dnes jsme se dočkali další plnohodnotné ukázky.

Česká rapová scéna v roce 2018 doběhne aktivitou tu slovenskou a dočkáme se mnoha rapových alb. Mezi nimi svůj společný projekt oznámila i pravděpodobně nejznámější pražská trojice PSH. Legendy aktuálně pracují už možná na svém definitivně posledním společném albu, a proto jde o velkou událost, o které se však ještě bez pochyb bude hodně mluvit.

Dnes nám kluci představují další kompletní skladbu, která tentokrát dostává název SHITSTORM, což snad není třeba nikomu blíže vysvětlovat. Aby toho nebylo málo, opět jsme se dočkali doprovodného vizuálu, no na rozdíl od mnoho jiných kolegů si členové BiggBossu dávají v této disciplíně záležet o něco víc, což se stoprocentně odrazilo na konečném výsledku. I v tomto případě se o tvorbu klipu postaral dvorní Vít Hradil.

PSH bude v následujících měsících servírovat další ukázky a kompletního alba bychom se měli dočkat ještě před začátkem festivalové sezóny, ale to je všechno, co zatím víme. Zatím si můžeš čekání zkrátit novinkou.

Domů
Sdílet
Diskuse