Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. února 2018 11:53
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Jägermeister nabízí práci snů. Buď nejlepší a staň se jejich Hunterem

REFRESHER PRÁCE
Uložit Uložené

Chceš pokořit nové výzvy? Přidej se k týmu Jägermeister Hunterům.

Baví tě studentský život? Lovit příběhy na svojí škole? Máš někdy pocit, že vnímáš svět jinak než ostatní? Výborně, Jägermeister pro tebe má práci snů! Nejsi v tom totiž sám. I ve tvém městě nebo kampusu jsou studenti, kteří mají rádi univerzitní život a jejich osud jim není lhostejný. Proto se snaží vytvářet různé nezapomenutelné události

Přesně tak nezapomenutelné jako obří skluzavka vedoucí z oken 406 B přesně ke dveřím tvého oblíbeného klubu. I tu tam vytvořili lidé, kteří se nebojí výzev. Nebo taky slackline, nataženou přes bazén přímo na mejdan. Jägermeister je na každé party, tam kde je hudba, zábava a hlavně – kde je možnost vytvořit něco zcela nového.

Jägermeister nabízí práci snů. Buď nejlepší a staň se jejich Hunterem

V Jägermeister týmu je Hunterů hodně, ne však dostatek. V Brně a Ostravě by potřebovali ještě více rozpumpovat, v Praze zase pochytat všechny příležitosti. Pokud jsi tedy z těchto tří zmiňovaných míst a máš kuráž, přidej se. Taková šance stát se součástí něčeho velkého tu nebude napořád!

Nepřestávej lovit a ukaž, že máš na to být novým Jägermeister Hunterem! Přihlásit se můžeš do pátku 16. 2. na www.jagerhunter.cz, kde najdeš více informací a ulovíš i nějakou tu inspiraci.

Domů
Sdílet
Diskuse