Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. ledna 2018 14:53
Čas čtení 0:00
Radka T.

Gigi a Bella Hadid spolu pózují ve Vogue úplně nahé. Fotku krásných sester někteří považují za nechutnou

MÓDA
Uložit Uložené

Kvůli sestrám vznikly dvě verze obálek.

Gigi Hadid a její sestra Bella patří mezi nejkrásnější modelky na světě, které o pracovní nabídky nouzi nikdy nemají. Aktuálně dostaly možnost ozdobit titulku magazínu Vogue.

Na jedné titulce je Gigi a na další Bella. Britský Vogue má kvůli atraktivním sestrám s příjmením Hadid dvě vydání, takže lidé se mohou rozhodnout, se kterou z nich na obálce si časopis koupí. Ne všichni jsou však z fotografií Gigi a Belly nadšení. Samotné záběry na obálce jim přitom nevadí. Problémem je fotografie uvnitř magazínu.

Na černobílém záběru totiž sestry pózují spolu úplně nahé. A právě to nemohli někteří fanoušci strávit. „Toto má daleko od módních pravidel. Je to divné a nechutné,“ napsala jedna uživatelka na Instagram. Další také nešetřili podobnými komentáři a skloňovalo se i slovo incest. Ne všechny reakce však byly negativní a někteří na snímku nevidí nic špatného. Podle nich je prostě úžasný.

 

Príspevok, ktorý zdieľa (@bellahadid),

 

 

Príspevok, ktorý zdieľa (@bellahadid),

 

Príspevok, ktorý zdieľa (@bellahadid),

 

Príspevok, ktorý zdieľa (@bellahadid),

Domů
Sdílet
Diskuse