Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. února 2018 11:43
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Nejočekávanější česká hra všech dob se blíží. Kingdom Come: Deliverance je za dveřmi a láká na nádhernou krajinu i úchvatné souboje

TECH
Uložit Uložené

Na výpravu do středověku v nové hře Kingdom Come: Deliverance se už nemůžeme dočkat. Co vy?

Už za necelé dva týdny se vydáme na výlet do krutého i okouzlujícího středověku, na který jsme několik let tak netrpělivě čekali. Ano, snad nejočekávanější česká hra všech dob Kingdom Come: Deliverance je už skutečně za dveřmi a tým tvůrců z Warhorse Sudios v čele s Danielem Vávrou (tvůrcem první Mafie) nás na tento unikátní zážitek ještě krátce před vydáním láká zbrusu novým trailerem.

V tom se nám znovu představí hlavní hrdina hry – syn kováře, který při útoku armády žoldáků přišel o rodinu a vydává se tak na strastiplnou cestu za pomstou. Kromě poodhalení motivace sympatického protagonisty se ve videu můžeme pokochat také podmanivou krásou české krajiny nebo například nočními souboji, které alespoň na poskytnutých záběrech působí opravdu senzačně.

Nebudeme vás už ale déle napínat, pusťte se rovnou do traileru. Závěrem jen ještě připomeneme, že Kingdom Come: Deliverance vychází již 13. února (február), a to na PlayStation 4, Xbox One a PC. Pochopitelně se můžete také těšit na naši recenzi, a pokud ještě nemáte hru předobjednanou, napravit to můžete v obchodě Cierny Drak

Domů
Sdílet
Diskuse