Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. února 2018 16:27
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Intimní fotografie jako z dlouholetého vztahu, ale s cizinci z Tinderu. Fotografku už nebavily otřepané projekty, tak vytvořila vlastní

ZAJÍMAVOSTI TINDER
Uložit Uložené

Fotografka Marie vytvořila neobvyklý koncept.

Aplikace Tinder otevřela i lidem, kteří se nevyžívají v sociální interakci, dveře do světa randění. Stačí se dobře vyfotit a pak už jen čekat, zda bude mít o rande s tebou někdo zájem. Fotografka Marie Hyld však koncept randění přes Tinder přetvořila, protože si do svého osobního profilu napsala, že by chtěla vyzkoušet menší experiment. S každým člověkem, který potáhne její fotku na správnou stranu, by se ráda setkala v přirozeném prostředí jejich příbytku a na pár minut předstírala, že spolu už pár let tvoří pár.

Napadlo jí to úplnou náhodou, když přemýšlela nad tím, jak naše generace reaguje na technologické vychytávky jako seznamovací aplikace, ale byla mile překvapená svými výsledky. Po prvním pokusu získat lidi, se kterými by mohla fotografie nafotit, jí pozitivně odpověděli všichni lidé, a tak si měla problém vybrat, kde začít. Za sebou už dnes má několik schůzek a plánuje ve své sérii pokračovat, přičemž vejít na pár minut do osobního života cizího člověka a zažít spolu na oko intimní situace, to je docela zajímavý koncept.

.

Domů
Sdílet
Diskuse