Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. února 2018 16:03
Čas čtení 0:00
Kristina Bečková

Victoria's Secret modelky, které se ještě nestihly dostat na výsluní. Seznam se s Bruno Lirio či Fridou Aasen

MÓDA MÓDA
Uložit Uložené

Po přečtení tohoto článku budeš při další přehlídce jednoznačně vyhledávat i tyto krásky.

Když se řekne Victoria's Secret, každý si hned představí andělská křídla, neodolatelné spodní prádlo plné krajek a jiných odhalujících materiálů, no a v neposlední řadě překrásné modelky. Mezi hlavní tváře této značky jednoznačně patří stálice jako Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel či Behati Prinsloo. Dříve to bývaly Heidi Klum, Tyra Banks či Naomi Campbell a nyní se do popředí dostávají mladí andílci jako Taylor Hill, Elsa Hosk či Josephine Skriver. Avšak kromě těchto zvučných jmen značku zastupují i ty méně známé, ale stejně krásné ženy, které vám představíme v tomto článku.

Bruna Lirio

Třiadvacetiletá kráska z Brazílie si letos odkráčela svoji třetí přehlídku a stále se jí nedostává tolik pozornosti, kolik by si zasloužila. Na Instagramu ji sleduje přes dvě stě tisíc uživatelů, které pravidelně zásobuje fotkami z dovolených, z focení či s milovanými zvířaty. Neobvyklá kombinace tmavých vlasů a zelených očí spolu s opálenou pokožkou vypadá na Bruně božsky.

Roosmarijn Kok

Tato blondýnka s andělským vzhledem, ale složitým jménem, také zazářila na poslední přehlídce Victoria's Secret. Nizozemská modelka, které se zkráceně přezdívá pouze Roos, není tak nevinná, jak působí. Před několika lety byla obviněna z krádeže sladkostí v obchodním centru a dokonce byla i zadržena. To jí však neubralo na kráse, pod záštitou Wilhelmina Models se pravidelně objevuje na přehlídkách Balmain, Ralph Lauren a jiných módních značek.

Alecia Morais

Tato exotická kráska pochází z Kapverdských ostrovů, kde v roce 2012 vyhrála místní soutěž Elite Model Look. Letos se na prohlídce objevila také poprvé, ale na molu není žádný nováček. Svou kariéru začala přehlídkami pro Louis Vuitton, Vivienne Westwood či Calvin Klein a v minulosti dokonce kráčela pro konkurenční La Perla. Na Instagramu ji, oproti jejím kolegyním, sleduje něco málo přes třicet tisíc uživatelů, ale svou jedinečností má rozhodně našlápnuto na zajímavou kariéru.

Frida Aasen

Blondýnka s dětskou tvářičkou pochází ze Skandinávie, konkrétně z Norska. Kdyby Frida nebyla modelka, tak by určitě byla módní blogerka, o čemž se můžeš přesvědčit na Instagramu, kde pravidelně předvádí svůj úchvatný styl. Na molu Victoria's Secret se objevila poprvé, ale několikrát už stihla zazářit v kampani pro PINK. Objevila se také v kampaních pro H&M či Nasty Gal a v roce 2013 ji Vogue označil jako face to watch, tedy obličej, který je třeba sledovat. A je to tak - hvězda Fridy stoupá stále výš a my můžeme jen doufat, že této krásce jednou Victoria's Secret nasadí i křídla.

Georgia Fowler

Pětadvacetiletá modelka z Nového Zélandu vás už na první pohled okouzlí modrýma očima a tmavými vlasy. Už jako dvanáctiletou ji objevila novozélandská modelingová agentura a o čtyři roky později se stěhovala do New Yorku, kde podepsala smlouvu s prestižní agenturou IMG. Na přehlídce andělů se objevila už v roce 2016. Velkou pozornost ve světě showbyznysu si získala, když v minulosti údajně randila s oscarovým hercem Leonardem DiCapriem nebo se zpěvákem Harrym Stylesem. Ale podívejte se na ni... divili byste se jim? My ne.

Flavia Lucini

Flavia pochází z Brazílie a za dva roky oslaví třicítku. Šílené, víme. Ještě šílenější je však způsob, jakým byla jako modelka objevena - modelingový skaut ji viděl jezdit s traktorem a hned mu padla do oka. Flavia trvala na tom, že se modelingu začne věnovat až po skončení školy. Její první kampaní bylo bikini focení pro brazilský Vogue. Na molu Victoria's Secret stála naposledy v roce 2016, ale její nedoceněná krása určitě stojí za zmínku.

Také si myslíš, že si tyto méně známé krásky zaslouží více pozornosti?

Domů
Sdílet
Diskuse