Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. února 2018 19:23
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Při pohledu na Toma Cruise v helikoptéře tuhne krev v žilách. Ve videu z natáčení Mission Impossible 6 předvádí šílené a střemhlavé kousky

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Přibližně dva roky příprav pouze kvůli této nebezpečné a akrobatické sekvenci. Tom je prostě frajer a blázen zároveň, o čemž vás přesvědčí i nejnovější záběry.

Studio Paramount nám teprve nedávno odhalilo úžasné první záběry z očekávaného snímku Mission: Impossible - Fallout a dnes si už můžeme vychutnat další. Tentokrát však díky ukázce ze zákulisí natáčení, která se soustředí na akční a extrémně nebezpečnou scénu s helikoptérami.

Při pohledu na Toma Cruise v helikoptéře tuhne krev v žilách. Ve videu z natáčení Mission Impossible 6 předvádí šílené a střemhlavé kousky
Zdroj: Paramount Pictures

Jak jsme vás již informovali před několika málo dny, Tom Cruise se na tento šílený akrobatický kousek připravoval přibližně dva dlouhé roky, přičemž absolvoval i letecký kurz, aby dostal licenci na pilotování.

V níže přiloženém videu se tak můžete pokochat plánováním i samotným provedením některých částí sekvence, a to včetně střemhlavého spirálovitého letu, z něhož dozajista ztuhla krev v žilách i samotnému Tomovi.

Americká premiéra je naplánována na 27. července 2018, v Česku a na Slovensku si však budeme muset počkat až do 2. srpna. Veškeré další informace o snímku najdete v tomto vlákně.

Domů
Sdílet
Diskuse