Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. března 2018 16:55
Čas čtení 0:00
Vladimír Baško

6 trendů, které jsou mezi mladými lidmi oblíbené, ale měly by okamžitě umřít

MÓDA
Uložit Uložené

To, že je něco trendem, neznamená, že je to cool.

V minulém roce zažila móda obrovský převrat. Množství mladých lidí zapomnělo na primární funkci oblečení, kterou je zůstat zahalen, a vsadilo na nekontrolovatelné předvádění a předhánění se v tom, kdo předvede větší bizár. Tenisky Yeezy, oblečení od Off White a po novém už jen co nejšílenější kombinace se podepsaly pod částečnou degeneraci jejich hodnot.

My se podíváme na to nejhorší, co v módě můžeš najít a čemu se obloukem vyhnout. Větu: „Pochopíš až za dva roky,“ si nech pro svou babičku, protože oblečení, které nosí většina mladých lidí, jsme se smáli už před třemi lety. Ale o tom snad už víš, protože náš nepravidelný Napi*u swag patří v módní sekci mezi nejčtenější články.

Nelogické vrstvení

Už košile na mikině byly do jisté míry celkem bizár, avšak co se začalo dít převážně koncem minulého roku, asi ještě nemělo obdoby. Nedokážeme říci, kde mladí lidé nacházejí inspiraci a důvody například pro tričko natažené přes mikinu, ale musíme je bohužel zklamat. Takto jedině do cirkusu. A i to jen na pódium.

Košile bez rukávů na mikině s krátkým rukávem na košili bez rukávů

Pokud se po nocích tajně převlékáš za ženu, můžeš legíny zakomponovat i do outfitu

Bohužel, nedokážeme vysvětlit, proč si někdo oblékne bundu na dlouhý kabát

 

Príspevok, ktorý zdieľa Paul (@hypeflaw),

Tričko na mikině je asi oheň

6 trendů, které jsou mezi mladými lidmi oblíbené, ale měly by okamžitě umřít
Zdroj: The Unknown Vlogs / YouTube

Kalhoty zastrčené v ponožkách

Na téma stále aktuálně nejžhavějšího trendu jsme se před časem vyjádřili zcela jasně, ale opakování je matkou moudrosti. O to víc, když jsi youngsta a názory se ti teprve vyvíjejí, protože dospělý člověk toto udělá jedině do holínek, když jde na dřevo.

Neposlušné oblečené věci na fotkách

Instagramové trendy dokáží občas pořádně překvapit a zakroutit hlavičkou. Jedním z nejneestetičtějších je oblečení, převážně bundy a mikiny, jen tak přehozené přes sebe. Další z nesmyslných trendů. Buďme sami sebou. Přece bys takto nekráčel po Tescu, proč by ses tak měl tedy vyfotit?

„Podrž mi kávičku, než si dám dolů kabát, pak mě vyfoť a počkej, než se obléknu a zas mi ji podej.“

Není to cool

Dokonce i takový frajer jako Playboyi Carti, jehož outfity jsou většinou více než v pořádku, si velmi často takovým nesmyslným způsobem uletí

Kopírky custom na styl Off White x Nike

Suverénně nejoblíbenější tenisky minulého roku byly ty ze spolupráce Off White a Nike. Barevné maličkosti, text v uvozovkách na podrážce, deformované detaily. Spustily však nekontrolovatelnou vlnu custom pokusů o jejich napodobení. Stačí ti elektrikářská a izolační páska, barevné tkaničky, a originální zmetek je na světě.

Pokud ale nemáš kam pověsit visačku z oblečení, mohou být tenisky tou ideální možností

Kalhoty ohrnuté nebo zkrácené příliš vysoko

Pin roll je záležitost stará jako samotné džíny, ale opět se s ním přehání. Běžně vidíme kalhoty ohrnuté skoro až do poloviny lýtka ,na což není příliš příjemný pohled. O tom, že prodejci oblečení vsadili loni téměř výhradně na cropped kalhoty a že „tříčtvrťáky“ nebyly cool nikdy, se ani rozepisovat dále snad nemusíme.

Ani to, že „sa tvoj dzedo v poslednej dobe chová jak mladá čajka“ ho neomlouvá od toho, aby nosil kalhoty vyhrnuté až skoro ke kolenům

Každá teniska nebo ponožka jiná 

Toto je spíše takovou třešničkou na dortu, ale také se s tím bohužel ve videích či na Instagramu občas setkáme. Když už nemáš čím zaflexit a tvůj Off White gear nebo Yeezy vidělo již všech tvých 2816 followerů, tak je třeba přitvrdit. Jedna teniska bílá, druhá černá, případně nahodit rozdílné tkaničky, a pokud nejsi až tak odvážný, tak to aspoň rozbít odlišnými ponožkami. A další klaun je na světě.

Tento klučina v tom má jasno

Taky bych se styděl, kdybych se tak ohákl

Suma sumárum – oblékejme se jako lidé. Proč bychom se měli snažit být natolik odlišnými, že na nás budou ukazovat prstem a smát se nám? Je přece tolik krásných a jednoduchých věcí, zajímavých kombinací i extravagantních kousků, že bychom se mohli každý den obléci jinak i za minimum peněz. Keep it simple.

Domů
Sdílet
Diskuse